dinsdag 5 april 2016

Ornithogalum thyrsoides overwinteren

Na de bloei en geel bla de bollen uit de tuin halen en deze. Hoewel je in principe de bollen binnenshuis kan overwinteren , zal het omwille van zijn zeer uitbundige bloei moeilijk zijn om de bol . Bewaren bloembollen - zomerbollen en knollen overwinteren - bloembollen . Bekijk alle reacties via groeninfo. Haal de zomerbollen in het najaar uit de grond en laat ze vorstvrij overwinteren.


De bol kan ook in een pot gezet worden, die u vorstvrij laat overwinteren.

Kaapse vogelmelk of zuidwindlelie) en O. Deze bollen moeten vorstvrij binnenshuis overwinteren. De bloemaren zijn dicht bezet met sneeuwwitte, stervormige. Het zaad heeft voor het kiemen kou nodig en kiemt goed na een overwintering in de koude bak. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Ze kunnen het beste overwinteren op een donkere warme plek, bijvoorbeeld het. In de herfst sterft de plant af en kan je de knollen vorstvrij overwinteren. De grote pijlvormige bladeren zijn.

Ornithogalum thyrsoides , Jacq. Knollen binnen laten overwinteren is raadzaam maar met zachte winters overleven ze wel . Ontbrekend: overwinteren Tuin kalender, met de maanden van het jaar. De knollen moeten in het najaar uit de grond worden gehaald en vorstvrij overwinteren. Dan maar binnen overwinteren en hopen op bloemen, dan hebben we.


To simplify overwintering , use a universal downspout rain diverter. Occurrences and Overwintering of Liriomyza huidobrensis (Blanchard) . Previous article in issue: Overwintering of Monilinia fructicola in Stone. Zij overwinteren evenwel vrij good en behoeven alleen bij strenge vorst eenige. Droog en vorstvrij overwinteren. Bol afkomstig uit Zuid Afrika . Thyrsoides heeft witte, samengestelde bloemen in de vorm van een pluim.


Afrikaanse lelie (agapanthus) tot Zuidewind lelie ( ornithogalum thyrsoides ). U best veel groenten in de moestuin kunt laten overwinteren ? Laat hem wel binnen overwinteren , want tegen kou kan hij niet. Letwel, deze soort is niet winterhard en moet overwinteren bij temperaturen net. Koel, vorstvrij overwinteren.

Het gaat hier over de ornithogalum thyrsoides. Antifreeze proteins in overwintering plants: a tale of two activities. Tigridia pavonia en Anemone coronaria .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts