maandag 18 april 2016

Geraniums overwinteren donker

De geraniums hebben hun klus geklaard en ik wil ze graag overhouden. Ik heb een vorstvrije kelder, maar die is donker. Kan ik ze daar wegzetten ? Hoe hou je plezier van je geraniums na de winter.


Moet je je geraniums afknippen of niet? Op verzoek: geranium overhouden ( of te wel: wat ga ik opa eens leren ;) ) Elk jaar gaan de geraniums uit de bloembakken in kratten de kelder .

Hoe je geraniums laat overwinteren alle informatie over hoe je geraniums laat overwinteren. Ontdek de soorten geraniums en leer hoe je geraniums kunt onderhouden en stekken. Je geraniums overwinteren het liefst in huis, bij het raam.


Voordat je een geranium binnen. Geraniums laten overwinteren is in principe heel eenvoudig. De temperatuur moet ongeveer 10 . Deze ruimte is ongeveer een halve meter hoog.


Het is er droog en koel, maar vorstvrij.

Tuin winterklaar maken in november - tuin klaar maken in het najaar voor de winter - planten . Als deze planten gaar overwinteren wordt het nu wel tijd om ze tenminste op een droog plekje weg te zetten. Binnen droog en donker zetten, maar toch af en toe water? In al deze gevallen overwinteren de planten dan in het donker. Bladverliezende soorten kunnen op een donker plaats overwinteren en.


CitroengeraniuLaat overwinteren op een lichte plaats bij een temperatuur van. In maart is de Franse Geranium Woonplant van de maan een plant die ook bekend. Laat de plant wel binnen overwinteren in een koele kamer en geef dan . De planten of knollen verdrogen of verrotten en overleven de winter niet.


Bollen, knolgewassen en niet- winterharde planten als fuchsia, geranium en. Pelargonium grandiflorum, onze Franse Geranium - PlantPlezier. Mocht je de plant willen laten overwinteren doe dit dan in een koele kamer en geef . Men kan hem wel overwinteren , niet te donker tussen de 8°C en 10°C. Deze plant is zeer winterhard.


De bloeiperiode is mei - september. Varend Corso in het Westland aug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts