dinsdag 12 april 2016

Metalen wandrek keuken

Metalen wandrek met verweerd effect B cm. Industrieel opbergrek met vakjes van wit metaal. Vergelijk goedkope Keuken wandrekken uit de nieuwste collectie. Umbra metalen wanddisplay met bloembak Cubist Zwart Small - Rechthoek. Stoer Metaal showrek wandrek , zwart €395.


Bakkerskast Olaf is gemaakt van metaal en heeft drie houten planken.

Dit rek is ideaal voor in de keuken of bijkeuken, maar misstaat ook zeker niet in de woon- . Van metalen wandrek tot tijdschriftenhouder. Bekijk ons assortiment veelzijdige wandrekken en wandplanken voor in de keuken , van zwevende planken tot kastplanken. Dit wandrek is niet alleen mooi, maar ook heel functioneel.


Je kunt zowel op de plank. Laat je kostbare accessoires niet zomaar ergens liggen, maar berg ze netjes op in dit metalen wandrek. Het rek is zwart van kleur en heeft een afmeting van 60 . Dit handige keuken wandrek van pt, is perfect als je wat ruimte mist in de keuken.

De combinatie van de materialen hout en metaal geeft dit rek een stoere vintage uitstraling. In de mand kan je jouw kruiden, olie en andere items kwijt en aan de haken . Zwart wandrek uit metaal dat kan gebruikt worden om bvb plantjes of decoratie op te. Wandrek Cubic - - Wit - Spinder Deisgn. XL Doucherek met mandjes metaal st. Het wandrek plaats je gemakkelijk in de keuken , woon- of… € 7 95.


J-LINE loft stijl deco rek met verschillende niveaus. Decoratief en functioneel wandrek van zwart metaal voor living, hal, keuken of badkamer van het merk . Bekijk ideeën over - metalen wandrek op Welke. Een vintage wandrek of keukenrek van mat zwart metaal met stang, vijf. Maat: L 85Matriaal: Metaal. Snelle levering Geen verzendkosten boven € 5binnen.


Mooi zwart metalen wandrek. Onder andere leuk voor in de keuken met kookboeken. Maar ook voor in de badkamer, stal hier je toiletartikelen uit. Dit keuken wandrek van het merk pt is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens mooi in de keuken.


Een metalen wandrek dat je makkelijk met vier schroeven kunt ophangen. Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die je aan het rek kunt hangen, zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts