dinsdag 5 april 2016

Zitting zitmaaier

Compact, wendbaar en eenvoudig in gebruik, de ideale zitmaaier voor de middelgrote tuin. Een zeer prettige opstap en een comfortabele zitting … € 2. De gevoerde hoezen beschermen nieuwe zitting en geven oude zittingen een . Stoel universeel voor Zitmaaier ( comfort model). Het eerste type zitmaaier is een tuintractor.

Je herkent ze aan het maaidek onder de zitting. De meeste hebben achterwielaandrijving en voorwielbesturing. Voor gazon-, tuin-, industriële en bouwtoepassingen - Corrosiebestendig - Centraal afvoersysteem - Montagepatroon met meerdere gaten - Van volledig . Stenenvanger voor frontborstel . De zeer luxe en soepel lopende hydrostatische transmissie in combinatie met de grote luchtbanden en de verstelbare zitting met hoge rug laten u over het . Brochure met accessoires voor zitmaaiers.


Beschermhoes voor zitting tuintrekker. Robuuste wendbare zitmaaier met achteropvang en mulchfunctie.

Het Step Through chassis, vlakke vloer tussen stuurconsole en zitting , zorgt voor een . Afstandsbusje voor zitting Husqvarna Rider, deze bus zit gemonteerd onder de zitting om de stoel te kunnen verschuiven. Passend voor alle modellen zonder . Etesia zitmaaier Bahia MHHE2. Unieke zitmaaier van uitzonderlijke kwaliteit.


Vangzak met veerondersteuning te legen vanaf de zitting. Deze zero turn zitmaaier heeft een werkbreedte van 127cm en voorzien van een. De maaihoogte is instelbaar in vijf standen van tot 95mm. Verder heeft deze zitmaaier een in hoogte verstelbare zitting , een koplamp, comfortabel stuur en . Zitmaaier STIGA VILLA HST (85cm - 1pk BS motor - hydrostatisch): Van den Bossche:. De GTM serie van Gianni Ferrari kenmerkt zich door een eenvoudige bediening, een elektronisch beveiligingssysteem, verlichting en de comfortabele zitting.


Naast nieuwe zitmaaiers hebben wij ook een aanbod gebruikte zitmaaiers. AL-KO zitmaaier verzekerd . De comfortabele zitting kan naar voren en naar achteren worden verstel zodat elk persoon een goede zithouding kan instellen, en omhoog worden geklapt om. Verstelling zitting , Schroeven. Castelgarden tuintractor XDC 1HD zitmaaier met Combi maaisysteem.


Aankoop van een zelfrijdende grasmachine ( zitmaaier ): stopzetting van de gunningsprocedure.

Deze zitmaaier heeft een 2-in-maaisysteem voor mulchen en zijuitworp. Het legen van de opvangbak gebeurt elektrisch, wat de gebruiker in staat stelt de bak te ledigen zonder de zitting te verlaten. De 3liter opvangbak wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts