dinsdag 26 april 2016

Weidehekken prijs

Vind weidehekken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Geheel gemaakt van rechthoekig kokerprofiel. Schapenhekken, weidehekken , landhekken en weidepoorten.


Geschikt als weidehek , maar ook veelvuldig ingezet als stal tussenhek en schapenhek.

Palen en hang- en sluitwerk niet bij de prijs inbegrepen. Kwaliteit hekken van Hardeman. Van onze bekende gegalvaniseerde weidehekken verkochten wij er vele . Ideaal voor een eenvoudige afsluitbare toegang van weide of. Weidehekken in volledig gegalvaniseerde uitvoering met een hoogte van 10m.


De volbad gegalvaniseerde weidehekken zijn gemaakt van een boven buis rond en. Desgewenst kunt u de weidehekken zelf opbouwen. Landhekken en weidepoorten.

De prijs van de weidehekken is op aanvraag verkrijgbaar. Wij bezorgen door heel Nederland en Belgie. Het lossen van de goederen . Wij hebben diverse houten paardenbak en weidehek omheiningen te koop. Met dit handige zelfbouw systeem van ronde palen en ronde liggers kunt u zelf . Het weidehek is een gegalvaniseerd hekwerk voor het afsluiten van een doorgang.


Bruder weidehekken om een weiland te maken voor bijvoorbeeld de. Deze weidehekken hebben een toegangspoort en zijn in de kleur wit. De weidehekken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen van 1. De uitstraling van onze houten poorten en landhekken blijft zo dicht mogelijk bij de natuur.


Geen materiaal is namelijk . Bekijk foto van Weidehek 20. Neem contact met ons op voor een passend huurvoorstel. Flexibele huurtermijnen bespre. Prijs , Huurprijs: vanaf 11. WEIDEHEKKEN , LANDHEKKEN verzinktNedlandic de grootste keus in landhekken, weidepoorten,.


Uiteraard vindt u in onze webshop ook de bijbehorende houten en verzinkt stalen poortpalen voor uw weidehek.

Beschikbare units: Adres m² BG m² verd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts