woensdag 27 juli 2016

Brown turkey vijg

Zelfbestuivende, goed winterharde struik. Vijgen worden als struik of als halfstam toegepast. Ze worden uit stek opgekweekt. Middelgrote vruchten met rood vruchtvlees.


Dit is een goed winterhard ras met een prima vijg.

Wij verzenden in uitstekend gerecycled verpakkingsmateriaal. Binnen 2-werkdagen bezorgd! De plant wordt ook wel de gewone vijg of gewone vijgenboom genoem . Hoe warmer de vijg staat, ho. De topvariëteit voor ons klimaat: goed winterhard en continue vruchtzetting.


De chocoladebruine vijgen (met opvallende stipjes) hebben soms een lichtpaarse . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!

De vijg is één van de oudst bekende vruchten. Brown Turkey (Vijgenstruiken) Moet zeer warm staan. Sterke koudbestendige vijgenbomen met eetbaar fruit! Een ideale klimfruit plant.


Jean, Grosse Grise, Pitta . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Deÿvijgenboomÿ(Ficus carica) is een plant uit deÿmoerbeifamilieÿ(Moraceae). Kom eens langs op onze kwekerij in Apeldoorn ! Tamelijk winterharde vijg met grote donkerbruine vruchten. Meest aangeboden soort in onze streken. En dat is niet zonder reden, het ras staat bekend . Hoi hoi, Wij hebben hier een oude vijgenboom die zo groot geworden is, dat we hem moeten verwijderen.


Maar omdat ie elk jaar bomvol . Een vijgenstruik is zeer decoratief door zijn grote gelobde bladeren.

Vijgen verlangen een beschut, warm plekje in de tuin, . Nu zou het misleidend zijn om te beweren dat een vijgenboompje in een pot volledig winterhard is. Ficus carica of vijg is een bladverliezende sierheester met een mooi decoratief blad en een eetbare vrucht. De Olijfboomspecialist importeert haar vijgenbomen uit Spanje, de reden hiervoor is dat Spaanse vijgenbomen van het ras Ficus carica Brown turkey de meest . Gedijt op een goed gedraineerde bodem. Een vijg heeft enige aandacht nodig als je hem in ons klimaat.


Deze vijgenboom slurpt helemaal niet zoveel water op als Ivo en Rob grapten. De meeste vijgenbomen worden in pot (container) aangeboden , in principe kan men deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts