vrijdag 22 juli 2016

Gaasnet zandbak

Zandbak gaasnetten in rotvrij, uv-gestabiliseerd polyethyleen. De netten houden zowel dieren als bladeren tegen. Water- en luchtdoorlatend. Fijnmazige gebreide Gaasnetten in rotvrij, uv- gestabiliseerd polyethyleen.


Je hebt de keuze uit een fijn maar stevig gaasnet of een waterdicht zeil.

Het gaasnet beschermt je zandbak tussen de speelbeurten door tegen ongewenst . Heeft u kinderen en een zandbak op uw erf? Dan is het zeer verstandig een gaasnet voor een zandbak aan te schaffen. Zo houdt u immers vuil van bijvoorbeeld . Fijn geweven HDPE doek, ook bruikbaar als zandbaknet.


Wanneer u weinig ruimte heeft tussen het zand en het net is dit materiaal de juiste keuze. Dek uw zandbak af met een zandbaknet en houd het zand schoon! Gaaskleed van fijn geweven HDPE .

Zandbakafdekgaas polyethyleen zwart, rondom voorzien van – cm. Wij leveren volledig op maat gemaakte zandbaknetten voor zowel particulieren als o. Het zandbaknet voorkomt dat er vuil in de . Diverse zandbak gaasnetten en polyethyleen geknoopte netten. Bouw door eenvoudig vastklikken ultrasnel een zandbak , een moestuinbak of een mobiel.


Zandbakken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Ontbrekend: gaasnet ≥ Gaasnet voor aanhanger, trailer of zandbak 3xmeter 300x400. Trailer net met afmeting 300x4nog in goede staat alle zijlringen zijn nog goed. Het net is gebruikt geweest als zandbaknet. Ook uitstekend geschikt om uw vijver, zandbak , zwemba etc af te dekken.


Wij vervaardigen hoogwaardige PVC gaasnetten voor u in elke door u gewenste maat en uitvoering. DreamLand helpt jou om ons assortiment uit te spitten en het ideale model te vinden! Zandbak afdekkingskit bestaande uit een passende afdekking, montagedoppen en elastisch koord.


De zandbak Lukas is met zijn vrolijke kleuren een leuke aanvulling voor in de tuin! Kwalitatieve zandbakafdekkingen van gaasnet of waterdicht zeil op maat . Elastiek wordt gebruikt voor dekzeil, gaasnet en huif.

Ook ideaal bij afdekking van zandbak en vijver! Koord wordt toegepast bij afdekzeil vouwwagen . Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Smart houten zandbakken aanbied.


Kleur: Zwarte ⭐ Merk: Smart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts