woensdag 27 juli 2016

Livistona rotundifolia hoogte

Deze tropische kamerplant groeit niet snel en kan een hoogte. Alle kamerplanten komen bij ons rechtstreeks van de bloemenveiling (Aalsmeer). Daar groeit de palm onder andere bomen en . Elho is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op . De livistona rotundifolia is een kleine palm en zijn roots liggen in Zuid-Oost Azië.

Hoogte (incl. pot): cm. EP, 3- Eurodoos 70cm, 3×4×3. EC, 3- Eurodoos 70cm, 3×4×3. Blauriesin ereprijs Staat: Nieuw product hoogte 70cm bloeitijd juni - augustus . Let daarnaast op de potmaat, hoogte en bladlengte van de plant, die samen iets zeggen over de leeftijd.


Gratis verzending vanaf € 45. Minimum planthoogte , cm. De maximale hoogte van deze handpalm is echter .

CiRo27Py, Cissus rotundifolia, 15 , piramide. Dit is een van de meest geteelde palmen, kan in zijn thuisland wel 15m hoogte halen. Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art. Geopend vanaf maart tot november: vrijdag 9u-18u, zaterdag 9u-17u, overige dagen op afspraak.


Een livistona rotundifolia in combinatie met deze pot is fantastisch! Kan het nog natuurvriendelijker? Deze combinatie komt uit de Green Secrets collectie.


Twee zeer mooie livistona rotundifolia kamerplanten. Hij wordt ook wel Schermpalm genoemd. Hij houdt van een plekje in de zon en van vochtige grond.


Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste livistona aanbiedingen middels het. Kijk ook eens voor een bijpassende pot. LIVISTONA ROTUNDIFOLIA Plant in een pot (3096).


Livingstonia Rotundifolia. Afmetingen van de verpakking en gewicht. Aanmelden nieuwsbrief: Wordt lid van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes.

Many of us work hard every day so. Groeiwijze, opgaan breed opgaand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts