woensdag 27 juli 2016

Drukregelaar gas

Een drukregelaar is een onmisbaar onderdeel voor je gasfles. Obelink heeft een zeer uitgebreid assortiment gasdrukregelaars. De gasdruk wordt verminderd met een gasdrukregelaar omdat het gas uit de gasfles via de drukregelaar door een kleine opening stroomt. Veel soorten drukregelaars met slang tule of slang pilaar.


Wij hebben de keuze uit hoge druk en lage druk gasreduceer ventielen.

Cadac EN4drukregelaar en slang. Het merendeel van de producten van Antargaz (zowel de gasfles als de gastank) maken gebruik van een gasdrukregelaar. Maar waaruit bestaat een . Deze drukregelaar koppelt een Campingaz gasfles aan gasapparatuur en zorgt voor een juiste en contante druk. De druk in je gasfles is niet altijd gelijk.


Drukregelaar voor navulbare cilinders van . Propaan ontspanner voor gasfles met buitendraad traploos regelbaar in standen van tot 1mbar . Bezoek onze website en ontdek ons assortiment drukregelaars.

In de meeste gevallen wordt deze niet standaard . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Jewagas levert verschillende druksystemen. Vind gasdrukregelaar op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Grandhall Gasslang met drukregelaar. Weber gasdrukregelaar NL grote gasfles. Enorme keuze in gas drukregelaars voor camper en caravan. Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans. Gasdrukregelaar voor camper of caravan vanaf bj.


CAMPINGGAS mbar drukregelaar. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Daarna kun jij de gasdrukregelaar op een grote gasfles schroeven.


De Travellife universele gasdruk regelaar set 30Mbar is universeel toepasbaar. Door comprimeren (samenpersen) wordt propaan in vloeibare toestand gebracht.

Het vloeibare gas in je gasfles wordt onder druk bewaard. Door de druk van het gas wordt het membraan tegen de veerspanning in . De gasslang van Barbecook met drukregelaar wordt als een veilige aansluiting tussen gasfles en barbecue gebruikt. Welke inlaatdruk het apparaat heeft waar je de gasfles op wil aansluiten staat in de handleiding van dat apparaat. Vaak wordt een 30Mbar drukregelaar gebruikt.


Deze instructiefilm laat zien hoe u eenvoudig een drukregelaar op een. Alle technische gegevens en brochures kunt u terugvinden op de . Deze technisch hoogstaande drukregelaar schakelt na instelling (lees de gebruiksaanwijzing) automatisch van een (bijna) lege gasfles over naar de volle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts