vrijdag 15 juli 2016

Zuilvormige japanse sierkers

Mooie smal blijvende sierkers ! Geschikt voor kleine tuinen. Sierkers met smalle, zuilvormige groeiwijze. Bloeit einde april met zacht lilaroze tot bijna witte bloemen.


Goedkoopste landelijke bezorging in heel NL.

Ze groeien van nature in een zuilvorm en u hoeft deze niet te snoeien. Kroon: zuilvormig, later iets uitzakkend. Blad: donkergroen, lancet- tot ovaalvormig, oranje . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Deze langzaamgroeiende boom heeft een zuilvormige kroon en kan uiteindelijk een hoogte bereiken van 6m. Het lichtgroene lange blad verkleurt in de herfst . De betekenis van de Japanse. Het is een langzaam groeiende boom die ongeveer meter hoog wordt.

Deze sierkers komt van nature voor in het . De Japanse zuil sierkers is een smalle pilaarvormige boom. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Daardoor geschikt voor kleine tuinen.


Over het algemeen is niet veel snoei nodig. Dit is alleen voor vorm behoud. In onze vorige tuin hadden we een zuilvormige Prunus serrulata waarvan de wit- roze bloesems in de lente heerlijk roken en die in de herfst . Discover ideas about Prunus. Hij wordt veel aangeplant, meer om zijn zuilvormige groejwijze dan om de bloemen. De zuilvormige japanse sierkers groeit opgaand met uitbundige bloesem.


Beschrijving: Treurvormige sierkers met sierlijk afhangende takken. Japanse sierkers geënt op een felrode stam van Tibetaanse kers, p. De opvallende, gevulde roze . Tegenover Vuurdoornpad nummer 4. Deze zuilvormige boom is op eenvoudige wijze op de gewenste eindmaat te houden, door jaarlijks direct na de bloei snoei toe te passen. Je kan kiezen uit verschillende kroon vormen: ron piramidaal, ovaal, zuilvormig of treurend.


Ook zeer geschikt voor kleinere tuinen.

Kleine boom met opgaande, min of meer zuilvormige kroon. Bekende, smal- zuilvormig opgroeiende sierkers , 5-6m hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts