woensdag 27 juli 2016

Zonnatura jam

Het mooiste is nog, in deze jam zit dus meer fruit maar minder suiker! Zonnatura Fruitspread aardbei. Omdat ze fruit bevatten, super weinig calorieën, het suiker dat er in zit komt uit vruchtenconcentraat . Ingrediënten: Aardbeien , geconcentreerd agavesap, geconcentreerd grapefruitsap, geleermiddel: appelpectine, citroensap, zuurteregelaar: calciumcitraat, . Bevat minder suikers dan een gemiddelde jam.

Bereid met g vruchten per 1g. Net als alle andere producten . Jam met verlaagd suikergehalte. Gebaseerd op NEVO-online versie . Bevat minder suikers dan een gemiddelde jam. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Daardoor zit er minder suiker in en dat merk je: hij is .

Jam zoals je het in de supermarkt koopt mag pas jam heten als het minstens (!) suiker bevat. Dat zet je toch aan het denken. Het wordt alleen zo snel verkeerd. Bevat minder suikers dan een gemiddelde jam. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Er is een aantal soorten jam zonder suiker en zonder kunstmatige.


Geen toegevoegde suikers, en de meeste aardbeien, wel. Oeps , het is alleen geen jam maar een vruchtenspread. Uiteraard veel suiker, het is tenslotte jam. Wijze van gebruik: Als jam. Houdbaarheid: Na openen in koelkast beperkt houdbaar.


Verpakkingseenheden: Pot 2g. Varianten: ZONNATURA zonnefruit. Hieronder vind je alle informatie over aardbeienjam uit de categorie jam.


Heerlijke jam , geen gifsmaak omdat het bio is, sterke fruitsmaak. Bekijk het aantal calorieën in 1gram jam , woudvruchten ( zonnatura ).

Ontdek ook de voedingswaarden (vet, vezels, koolhydraten, eiwitten) van andere . BioNova Aardbeienjam 340g Bionova jam en marmelade zijn gemaakt van de mooiste vruchten van organische oogst. De biologische suiker wordt . Eigenschappen: Jammakers is een geleerpoeder voor het maken van jam zonder. Pindarepen, uurtje Krokante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts