woensdag 13 juli 2016

Ooievaarsbek zaaien

Deze ooievaarsbek heeft een wat natuurlijker uitstraling en is daarom heel geschikt om in een heemtuin of - net als bij mij - in de border rond . Ter plekke zaai je eind april-mei en juli-september. Zaden kiemen niet zo snel, geduld hebben dus. Najaarszaaisels zullen in . Een heel rijk en langbloeiende soort voor aan de rand van de border.


Vaste plant die de gehele zomer bloeit met paarsblauwe bloemen.

Trekt enorm veel vlinders aan. Zaaien op zaaibed tijdens de zomer. Geranium phaeum - Donkere ooievaarsbek (bloem). Ooievaarsbek is de Nederlandse naam voor de tuingeranium, niet te verwarren.


Zaai onder glas of bij voorkeur buiten op zaaibed en zodra hanteerbaar verspenen in potjes en later verplanten. Geschikt voor groepsbeplanting, borders en . Zaden oogsten van de vaste geranium of ooievaarsbek. Hallo iedereenIk zou graag in mijn tuin ooievaarsbek zetten.


Zaai ik dit of moet ik plantjes kopen.

De kniehoge planten zaaien zichzelf uit en zijn vooral geschikt om vooraan in . Mourning Widow or Black Widow wordt de Donkere ooievaarsbek in Engeland. Specifieke zaai -instructies:. Deze geranium bloeit rijkelijk in juni en juli met kleine enkelvoudige lichtroze bijna witte bloemen. De plant houdt van een standplaats in de volle zon of lichte.


Maart - april is voor de meeste zaden het beste tijdstip om te zaaien. Tweejarigen kunt u het best in de zomer. Deze vaste plant bloeit van eind mei tot de eerste nachtvorst. Weinig of geen vaste planten doen . Kan tegen droogte en schaduw!


Om zoveel mogelijk bij-vriendelijke bloemen te zaaien , delen The. Is er niet zoveel zon, kies dan voor planten zoals de ooievaarsbek , . Bij de gewoonste wilde geranium, de zachte ooievaarsbek , zijn die. Beemdooievaarsbek zaait zich makkelijk uit en komt misschien daardoor . De plant zaait gemakkelijk uit, om dit te voorkomen en doorbloei te stimuleren . Borderplant perkplant potplant balkonplant terrasplant.


Zaadhandel voor bloemzaden. Het behaarde blad is ondiep ingesneden en krijgt een oranjerode .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts