donderdag 21 juli 2016

Catalpa snoeien in augustus

Kleinfruit snoeien is nodig om het daarop volgend jaar een goede oogst te kunnen krijgen. Hieronder een beschrijving van hoe kleinfruit gesnoeid kan worden. Een bol- catalpa is eenvoudig te snoeien , alle takken mogen verwijderd worden tot op een paar ogen.


Snoei vlak voor de winter, of tijdens de winter is niet aan. Om de kroon vol hartvormige bladeren compact te houden, moet je de bol catalpa snoeien in de late winter.

Slechts dode en oude takken dienen. Een bolcatalpa snoei je in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Eind februari, begin maart is het geschikte moment om catalpa bignonioides bungei te knotten.


Catalpa snoeien is niet echt noodzakelijk. Eerst verwijdert u doo ziek, kruisend of . Dit lijkt me niet het geschikte moment. In dit artikel wordt het allemaal uitgelegd en dan kun jij de . Weten hoe je zelf een bolcatalpa het beste kunt snoeien ?

Snoei in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Doe dit elk jaar zodat de vorm mooi blijft. In het voorjaar, wanneer elk straaltje zon gewaardeerd wordt, laat hij ze . Ik heb vorige winter een catalpa gekocht (zonder kluit).


Nu weet ik dat je een catalpa in het voorjaar moet snoeien maar omdat het boompje nog niet zo . De Bolcatalpa heeft door de regelmatige snoei vrij grote bladeren. De lichtgele bloemen sieren de boom in juli en augustus en zitten in losse . Nu pit- en kleinfruit en leibomen snoeien. In juli- augustus kunnen de lange zijscheuten nogmaals gesnoeid worden.


In augustus kleine roze bloemen, in de herfst blauwe violetachtige bessen. Het is geraadzaam na de bloei de planten terug te snoeien op. Voorjaarsbloeiende heesters kunt je het beste direct na de bloei snoeien. Januari is de perfecte maand om uw appel- en perenbomen te snoeien. Alle hagen kunnen nu geknipt worden.


Je kunt de bolcatalpa elk jaar terug snoeien , het beste is dat om dat ongeveer half maart te doen,. JANFEBMAAAPRMEIJUNJUL AUG SEPOKTNOVDEC . Bestrijding is niet evident omdat de schade is toege- bracht tijdens het natte voor.

Onze kleine achtertuin (12xmeter) heeft een paar bomen. Er staan een paar kleine fruitboompjes in (- meter hoog) en er staat een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts