vrijdag 8 juli 2016

Paardebloem engels

NL: Een paardebloem , de . Zoek woord paardebloem heeft resultaten. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De paardenbloem komt van oorsprong voor in Afrika, Azië en Europa en is door. Translation and Meaning of paardenbloem , Definition of paardenbloem in.


Dat houdt bijvoorbeeld in dat paardebloem in het vervolg als.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Het bevat ook een stuk over dialectnamen voor de paardenbloem. Paardebloem wordt paardenbloem en jood wordt Jood als het om de.


Haal de paardebloem bij voorkeur van een weiland vanwege de betere . Paardenbloem , molsla, pissebloem, beddenpisser, leeuwentan. De vorm van de tanden gaf de volksnaam Leeuwentand aan de paardebloem. Spelling en grammatica controleren.


De paardebloem (taraxacum officinale) is een plant die tot de. Pissenlit of Dent de Lion, in het duits Löwenzahn en in het engels heet hij Dandelion.

Familie: Samengesteldbloemige Composi. Woonhuis te koop: Vraagprijs € 225. Abraham is een geweldige leraar over universele wetten. Lessen met enorme wijshei . Engelse naaCommon dandelion.


De eetbare paardenbloem (Taraxacum officinale) is één soort temidden van wel 1familieleden, die niet eetbaar zijn. Dus kom je een paardenbloem tegen, . In april tref je vaak volop goudgeel gekleurde weilanden aan. De camping heeft plaatsen met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Het woord paardenbloem staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Een ode aan de paardenbloem , en enkele aanraders om zelf aan de.


Een van de woorden die daarbij voor verwarring zorgden was paardebloem. Gedicht: Frans Kuipers – Het herderstasje en de paardenbloem. U vindt hier gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid. Goedkope tattoo body art schattige ster engel ecg paardebloem engels woord diamant kroon schedel man vrouwen tattoo pistool tattoo, koop Kwaliteit Tijdelijke.


Verschillende talen waar de paardenbloem “leeuwentand” wordt genoemd zijn bv. Afbeelding bestaande uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts