vrijdag 15 juli 2016

T stuk koper knel

Messing puntstuk knel x bui. Dit bespaart een heleboel tijd. Sinds de eerste knelfitting werd toegepast is het product in principe weinig veranderd. Het uiterlijk van de knelfitting.


Knel - t-stuk is uitgevoerd met eurokono koppeling mm. BONFIX messing knelkoppeling recht verlopend x 10.

Simplex radiatorkoppeling haaks. Eenvoudig online bestellen. Verbinden van roodkoperen leidingen met behulp van een knelfitting is veilig en. Steek de buis in het koppelstuk en draai beide moeren met de hand vast.


Ik ga uit van een knel fitting: -leiding doorzagen -iets van de muur aftrekken en t- stuk erop zetten. Bonfix knel puntstuk buitendraad x mm. Een knelkoppeling , ook wel knelfitting genoem is een middel om.


Biconekoppeling met knelring en kraag voor aardgas (BE). Geschikt voor harde koper buis met een wanddikte van .

Overgang tyleen naar koper kan met een schroefbus. Met een messing knelkoppeling kunt u eenvoudig en snel een verbinding. Koper knel BPE t-stuk 90° KIWA en GASTEC diameter t⁄m 28mm x ¼ t⁄m ¾ . Knel koppelingen- cv buis-soldeer-pers-pvc- fittingen- koper. T-stuk 90° messing mm knel 16bar . Beschikbaarheid: In voorraad. De bedoeling is 16mm multi-fit waterleidingbuis te verdelen deels naar bestaande 12mm koper buis.


Geen speciale gereedschappen voor nodig! Persfitting verlengd met koperbuis voor schroeffittingen. Isolatiebox voor kruisingsvrij T-Stuk. Puntstuk buitendraad x knel.


VSH levert al meer dan jaar een breed en diep assortiment aan betrouwbare knelkoppelingen. Bouwmaat weet dat en biedt daarom vele artikelen van dit . Knelfittingen, knelkoppelingen, fittingen, muurplaten, t-stukken, sluitplaten, kruiskoppelingen vóórdelig en snel geleverd. Bestel direct bij Installand dé . Het afgevlakte en verstevigde sleutelvlak soort . TurboPex knelkoppelingen voor PEX buizen. Gamma koppelingen in messing met diameter van tot mm .

Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Knelkoppelingen zijn een alternatief voor het solderen van koperen buizen. Hou er rekening mee dat het aandraaien van de knelkoppeling erg precies moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts