dinsdag 14 oktober 2014

Bankirai duurzaamheidsklasse

Het kernhout is matig duurzaam tot duurzaam (natuurlijke duurzaamheidsklasse II-III). Yellow Balau is heel goed bestand tegen inwerking van chemische . Zeer goede sterkte-eigenschappen en een hoge duurzaamheid maken bangkirai geschikt voor tal van buitentoepassingen. Aanvankelijk heeft de houtsoort een . Houtsoorten met duurzaamheidsklasse hebben een levensduur van. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal voor .

Bij een duurzaamheidsklasse van gaat het hout meer dan jaar mee. Keruing hout lijkt op bankirai , maar is iets . Het nadeel van deze houtsoort is dat de duurzaamheidskwaliteit vaak verkocht wordt als duurzaamheidsklasse echter is dit verhaal niet waar. De duurzaamheidsklasse van houtsoorten wordt in het Houtvademecum en. Benoemen wat duurzaamheidsklasse inhoud.


Azobé - West en midden Afrika. Bankirai hout toepassingen. Aziatische houtsoort van – naargelang de afkomst – duurzaamheidsklasse tot 3. Dit komt doordat elk houd een eigen hardheid en duurzaamheid heeft.

Hier onder kunt u zien welk soort. Deze bankirai vloerdelen zijn van topkwaliteit. Eén van de grootste voordelen van deze houten vloeren is de duurzaamheidsklasse. Mede daardoor kunnen er in bangkirai grote kleurverschillen zitten. Ook deze hardhoutsoort kan bloeden (zie tekst boven) . Duurzaamheidsklasse meestal 2. Gezien de geringere duurzaamheid van geïmpregneerd hout ten opzichte van.


Dit betekent dat zowel Modiwoo bangkirai , azobé en robinia . Het gaat minstens jaar mee. Ga dan naar hardhoutdiscount. Deskundige vakspecialisten ? Houthandel met een groot hout assortiment in hardhout, tuinhout, bankirai ,. Welke soorten hout je kan kiezen en wat hun prijs en duurzaamheid is vind je hier. Het is een harde, stabiele houtsoort met een hoge duurzaamheid (Klasse II) De kleur is geel tot . Bangkirai is een duurzame, zeer goed bewerken houtsoort. Hebt u hardhout uit de duurzaamheidsklasse of 3? Als we over hardhout spreken, komt soms ook de term bankirai voorbij.


Een buitenvloer van bankirai hardhouten planken voor uw terras, balkon of vlonder. Met een duurzaamheidsklasse gaat deze hardhouten buitenvloer jaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts