vrijdag 10 oktober 2014

Prunus lusitanica op stam

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Zoeken: prunus lusitanica. Kan goed tegen snoei en kan hierdoor ook als bol op stam of haag op stam. De prunus op stam ideale boom als schutting.


Ze zijn er ook geleid en zijn . Solitairen kunnen goed in allerlei vormen gesnoeid worden.

Prunus Lusitanica Ang 100cm Stam 40cm Bol. De heester bloeit in mei. De laurierkers op stam is een . Staat het liefste in de zon of halfzon op een beschutte plek.


Heb je de stam en blaadjes onderzocht op eventuele afwijkingen? Deze tuinplant is op stam. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! In mei staat deze laurierkers.

Zijn naalden hebben een blauw groene kleur en de stam is grillig van structuur. De boomvorm is pyramidaal en op latere leeftijd meer als parasol. In mooie deco pot gemaakt van duurzaam Douglash hout. Prijs € 61inclusief pot en btw.


Portugese Laurier, Photinia red Robin, Eleagnus. Verkrijgbaar bij hoveniersbedrijf en kwekerij De Zanderik in Bavel (Breda). Ook als bolboompje op stam verkrijgbaar. Zijn er duidelijk harde, bruine schildjes op de stam en takken zichtbaar . Koop voor € 13per stuk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Boomkwekerij Alain Coeman nv. Nederlandse naaBloemkleur : Hoogte van volwassen plant is ong. Planten op stam zijn zowel in de border als in potten te gebruiken.


Rosmarinus officinalis, ,0 . Tamarix tetrandra of tamarisk is een rijkbloeiende en decoratieve sierheester (of bolboompje) die meestal (ruim) 3. Te Koop: mooie buxus bollen op stam te koop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts