maandag 6 oktober 2014

Wegmier

De paring tussen een wegmier prinses en de veel kleinere wegmierprins. Deze website gaat over de wegmier. Deze mier komt het meest in Nederland voor.


Ze is in zowat elke straat terug te vinden . Hij nestelt graag onder stoeptegels, terrastegels, houten vlonders en wat.

De wegmier is de meest voorkomende mier in bewoond gebied. Mieren zijn sociaal levende, statenvormende insecten. Een mierenstaat bestaat veelal uit een groot aantal individuen.


In de winter zijn wegmieren niet . Een video (4x versneld) van het ophalen van voedsel (fruitvliegen en een spinnetje) door de zwarte. Het nietige insectje is een algemeen voorkomende soort die vaak in tuinen leeft en zelfs in huis kan . De bestrijding van mieren kan op verschillende manieren worden uitgevoer al naar gelang de .

De bekende zwarte mier die in de zomer ook de huizen intrekt op voedseltochten. Zwartbruine Wegmier (Lasius Niger). Op warme dagen zijn de uitvliegende nesten overal in de bebouwde . Last van zwarte wegmieren? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie.


Voor bedrijven is de inspectie volledig kosteloos! Kenmerken- Deze en alle volgende mierensoorten behoren tot de schubmieren, waar . Lasius niger) zwartbruine wegmier Lengte 3-mm, januari-december. Ook bekend als: Zwarte Wegmier . Soort Zeldzaamheid: Algemeen. Lees hier hoe u de zwarte wegmier effectief kunt bestrijden.


Hij wordt ook gewoon wegmier genoemd. De zwartbruine wegmier is de meest voorkomende mier. De tuinmieren die men ziet in de nabijheid van gebouwen . De algemeenste mier van Nederland.

De tegels verzakken, langs de rand van het aanrecht marcheren ze, de bloempot zit. Beschreven door: Linnaeus, pagina(s) 581. Referentie van de originele beschrijving: Linnaeus . Meld je gratis aan en ontwikkel jezelf als fotograaf. De mieren zijn blijkbaar ook alweer wakker.


In het nest van de zwartbruine wegmier treft men bijvoorbeeld één of meerder koninginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts