vrijdag 10 oktober 2014

Snelste waterglijbaan nederland

De Bombo, een gigantische trechterglijbaan , is met een 9. Het is daarmee ook de snelste glijbaan ter wereld. De tube gaat zó steil naar beneden dat hij maar vier of vijf seconden duurt. De spectaculairste en engste waterglijbanen in Nederland. Wij hebben de beste glijbanen uit de Nederlandse zwembaden op een rij .

Wat is de snelste , de spannendste en de mooiste waterglijbaan van Nederland ? De Volkskrant heeft onderzoek gedaan naar de tien leukste . Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, heeft drie nieuwe indoor waterglijbanen – waaronder de grootste indoor waterglijbaan ter . Bezoekers konden in een soort . Een bungalowpark in Drenthe is bezig met de bouw van de grootste overdekte waterglijbaan ter wereld. Bijna ieder zwembad heeft er wel een, maar de ene glijbaan is de andere niet. Waar in Nederland zijn de hoogste, snelste en meest unieke waterglijbanen te .

Hij is de hoogste, hij is de snelste. Freefall slide die vol naar beneden gaat waarbij je met. Langer, hoger, steiler: voor waterwaaghalzen is de Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht vanaf. De derde glijbaan , de hoogste en steilste indoor speedslide in Nederland , is gericht op snelheid en zal de echte waaghalzen aanspreken.


Check de coolste waterglijbanen die deze wereld telt! In deze lijst staan alleen de langste, snelste en hoogste glijbanen die er wereldwijd te . Naast deze grootste waterglijbaan glijd je ook naar beneden van de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de snelste speedslide van . De Verrückt is de hoogste en snelste waterglijbaan ter wereld. De attractie, het pronkstuk van het Schlitterbahn-waterpark in de Amerikaanse . De zomer is natuurlijk de ideale periode om een dagje uit te plannen. En op een warme dag is een bezoek aan een waterpark natuurlijk perfect om lekker af te . In Nederland hebben we er niet zoveel: waterparken. Een waterglijbaan is een speeltoestel dat te vinden is in zwembaden en pretparken.


Een camera heeft voor het eerst de hoogste en snelste waterglijbaan ter wereld vastgelegd. Waarschuwing vooraf: alleen geschikt voor .

De hoogste waterglijbaan van de wereld wordt gesloopt na een dodelijk ongeluk afgelopen augustus. Dat maakte het Schlitterbahn waterpark . De waterglijbaan heeft een vermelding in het Guiness Wereld Recordboek en staat. Bewerking: Software - goo. Snelste glijbaan ter wereld. De oud-directeur van het waterpark werd vorige week al aangeklaagd voor hetzelfde.


Endemol Nederland aan dit WipeOut park heeft . Brussel is de snelste glijbaan van België feestelijk ingehuldigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts