woensdag 29 oktober 2014

Icy blue split 816mm

Icy blue split is een split met een ijsblauwe, grijzige kleur. Door de kleurstelling krijgen perkjes in de tuin een moderne uitstraling. Afmeting van de stenen - 16mm. Gebruik per m²: ca zakken. Afhankelijk van de intensiviteit waarop het split belast wordt heeft u tussen .

Keien worden gebroken tot kleine steentjes en middels een zeef op maat gesorteerd. Vraag hier een gratis staal aan. U bent zich aan het oriĆ©nteren op een nieuwe tuin of op een “tuinmetamorfose”? Reijmer Sierbestrating in Westervoort is al meer dan jaar een begrip in N. Uitermate geschikt voor uw tuinpad of oprit.


Beschikbare formaten zijn o. Grind en split zijn ideale producten om een looppad in uw tuin aan te leggen of als accent.

Ice Blue Split - mm snel geleverd in heel Benelux. REDSUN is de toonaangevende leverancier van natuursteen, keramiek en beton voor de tuin of openbare ruimte. Uw tuin laten aanleggen of bestraten? Siergrind wordt gemaakt van de mooiste en . Met split geeft u uw tuin een natuurlijke uitstraling, dit product kan toegepast worden op bijvoorbeeld de oprit of looppaden. Mocht u split willen gebruiken op de . Arctic Bluesplit - mm kg.


Siersplit ice blue split 8-mm. De hoekige vorm zorgt er voor dat split stabieler is dan grind en daardoor prettiger loopt. Het is dus zeer geschikt . Blauw Spaans dolomiet siergrind en siersplit.


Formaat: - 16mm en - 32mm, - 40mm en - 60mm Prijs: € 1300–€ 18Prijzen zijn inclusief BTW en . Kom langs op locatie of bestel online! Bigbagsiergind levert alleen de beste A kwaliteit icy blue brokjes. Wij hanteren lage prijzen en een.


Op zoek naar sierbestrating in Breda?

Wij bieden groot assortiment oa. Met grind en split kunt u . Makkelijk te hanteren, schoon en droog geleverd. Dit split is geschikt als decoratie-element in uw tuin, maar ook voor . Icy Blue 25kg, leverbaar per volle pallet, zakken. Zan split en brokjes zijn natuurproducten.


Hierdoor kunnen er kleurvariaties ontstaan en kan elke partij anders van kleur zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts