maandag 13 oktober 2014

Voeg donkerder maken

Voordat u alle voegen gaat verwijderen en opnieuw gaat voegen kan u proberen uw voegen donkerder te maken door ze te verdiepen met deze handige tip. En zijn er oplossingen om de witte voegen alsnog donker te krijgen ? De oorzaken zijn heel divers en hebben vooral te maken met vochtigheid en water. Ik heb mooie donkergrijze vloertegels die al gevoegd zijn met een te lichte voeg.


Bestaat er een product waarmee ik die donkergrijs kan maken.

Vaak zijn het niet de tegels, maar wel de voegen die na verloop van tijd een grondige opfrisbeurt nodig hebben, zeker wanneer je gekozen . Buitenmuur losse voegen vervangen posts aug. Voegmiddel mengen posts feb. Voegen van buitenmuur donkerder maken posts okt.


Vloer net gevoegd maar verkeerde kleur voeg. Natuurlijk zou de bouwfirma dit moeten oplossen, maar ik vrees dat ze dan . Tegelvoegen veel te licht posts feb.

Antraciet voegen bleek en ongelijk posts aug. Hoe maak je kleuren donkerder zonder dat de kleur verandert? Kleuren donkerder maken : hoe kun je dat het beste doen? Het ligt ergens voor de hand om er zwart aan toe te voegen.


Het schoonmaken en vooral schoonhouden van tegelvoegen is een. De voeg tussen de tegels is nu grijs van kleur, maar we zitten erover te denken om deze zwart te maken. Is er een manier waarop dit kan, . De voegen in de gevel zijn donkerder van kleur dan bij genoemde woningen. Daarmee bespaart de aannemer zich de door hem te maken.


Dit huis laat zien dat gekleurde voegen elke tegelwand tot eye-catcher maken. Maar wat ik het ergste vindt zijn die voegen. Zo druk ook in contrast met dat wit. Nu hebben onze vrij licht grijze tegels en donker grijze voeg gekregen.


Wat kun je er tegen doen en hoe houd je je voeg schoon? De standaard VoegXpert kleuren om de kleurkeuze eenvoudiger te maken. Voeg gezeefde bloem met bakpoeder en gemengde kruiden.

Voegen kun je omkleuren en opfrissen met Alabastine Voegenfris. Uiteraard is Voegenfris geschikt voor vochtige ruimtes en schrobvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts