vrijdag 17 oktober 2014

Buitentrap beton maken

Steeds meer mensen kiezen er in hun tuin voor om gebruik te maken van een trap die wordt gemaakt van producten van beton. Betonnen traptreden zijn dan . SOS betonnen trap gieten na uitslagen posts feb. Tips en tricks voor gieten betontrap posts dec.


Binnenkort wil ik een betonnen trap gieten buiten in de tuin. Nu zie ik dat je hiervoor een bekisting moet maken met betonijzer.

Grotere hoeveelheden kan men het best door een betonmortelcentrale laten aanvoeren. Naast de préfab betontrap heb je de “in situ gemaakte” of ter plaatse gegoten. Vraag steeds aan de aannemer om een mooie gladde bekisting te maken , wat . Om een trap in beton te maken , wordt er eerst een mal of bekisting gemaakt waarin het beton gestort wordt. Het is een klus die vrijwel onmogelijk is om zelf uit te . Deze film laat goed zien hoe zelfverdichtend beton in de mal vloeit zonder te ontmengen.


Traptreden maken een publieke buitenruimte toegankelijk. Deze moet plaats maken voor een betonnen trap. Verder is het ook mogelijk om zelf een trap te maken met losse traptreden van beton.

Het nadeel van een betonnen trap is dat je de treden regelmatig schoon . Zeker maken hoogteverschillen een tuin spannen het creëert verrassende andere zichtlijnen en laat vaak geheel nieuwe hoeken in een tuin ontstaan. Architect Sam Van Welden gaat kijken hoe een betonnen trap. Wilt u een verhoogde border maken of een tuintrap van beton ? Met onze stenen traptreden , U en L elementen van beton vangt u moeiteloos hoogteverschillen . Het renoveren van een betontrap hoeft absoluut niet kostbaar en tijdrovend te zijn.


Hoewel betonnen traptreden misschien niet de meest voor de hand liggende. Van keukenbladen tot badkamerelementen. Van bloembakken tot toonbanken, buitenkeukens en . Vandaag de dag bestaan er verschillende betonproducten die het mogelijk maken om bepaalde hoogteverschillen in uw tuin op te vangen. De mosvorming kan vermeden worden door de trap waterafstotend te maken.


Montage: het beton wordt ter plaatse gegoten in een bekisting of de trap wordt . Hoe moet je een betonnen trap uittekenen om die te stellen? De meeste betonnen trappen maken we on-site , u bent dan verzekerd van een naadloos uiterlijk. U kunt natuurlijk ook uw trap in ons atelier laten maken. Betesco produceert elke trap , zelfs indien deze niet past in onze standaard bekistingssystemen.


We zitten graag met u samen om elk . In deze blog geven we je meer informatie over het maken van een trap in jouw tuin. Voor een eenvoudig rechte trap is dit niet zo complex.

Voor het uitrekenen van speciale vorm of draaitrap kan je . Met betonnen en natuurstenen treden, of soms ook weleens bloktreden genoem kunt u een zeer solide maar vooral een mooie trap maken. Een gepolierde trap in beton wordt elk jaar weer populairder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts