maandag 13 oktober 2014

Kogelstopkraan 15mm

Knel kogelstopkraan mm met tapgat. Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Deskundig advies en snelle levering. De stopkraan met knelaansluiting dient voor het tijdelijk afsluiten van de waterleiding op plaatselijk niveau.


Plieger kogelstopkraan mm. Voor het geheel afsluiten van de. De KARWEI knel kogelstopkraan met tapgat koper 15xmm zorgt ervoor dat de waterleiding tijdelijk afgesloten kan worden. Door middel van een kogel in de . VSH kogelstopkraan messing 1- mm. Messing kogelkraan met aftapgelegenheid.


Stopkraan met knelaansluiting voor het tijdelijk afsluiten van de waterleiding op plaatselijk niveau. Waterkogelkranen zijn bedoeld voor het afsluiten van de . Deze kogelkraan is voorzien van het KIWA keurmerk en wordt geleverd inclusief blauwe hendel. Categorie: Installatiekranen.


Kogelstopkraan met tapgat knel mm. Met koppeling aansluiting 1. Uitwendige buisdiameter aansluiting mm. Bestel deze en andere VSH producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


Klik op de foto voor een vergroting. Registreer als nieuwe klant. De verpakkingseenheid is per stuk. Beschikbaarheid: Op voorraad. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de website zo goed mogelijk kunt ervaren. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Stopkranen in kogeluitvoering met aftapgelegenheid.


Een stopkraan die u gebruikt voor het afsluiten van een waterleiding. Vooral in de winter wanneer er vorst is is. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat.


Riko Kiwa kogelstopkraan 2xknel met aftap 15mm - 11. Bonfi x kogelstopkraan mm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts