dinsdag 28 oktober 2014

Vergulde hand aluin

Vergulde Hand - ml - Aluinblokje. De Aluin heeft een bloedstelpende werking en werkt verfrissend na het scheren. Aluin is eigenlijk een onmisbaar hulpmiddel voor na het scheren, niet alleen door de bloedstelpende werking, maar het sluit de poriƫn.


Bovendien geeft dit product een verfrissend gevoel. Voor het gebruik de aluin . Levering binnen uur met acceptgiro.

Goedkope schoonmaakartikelen . Lees review Schrijf een review. Is onmisbaar bij het scheren door de bloedstelpende werking. Het heeft een bloedstelpende functie en geeft je een fris gevoel. Dankzij de bloedstollende . U zal Punt verdienen voor het aanschaffen van dit product.


Al meer dan jaar altijd de beste deal bij kappersgroothandel Koos van der Beek uit Leusden. Service, persoonlijke contact, ervaring en scherpe prijzen.

Wij verkopen drogisterij artikelen van A-merken en voor een vaste lage prijs. Zeker met een laag budget kom je bij ons niet bedrogen uit. Wilt u gebruik maken van deze actie?


Met aluin maak je eenvoudig en goedkoop je eigen ecologische deodorant. Heb aluin gekocht van de vergulde hand. In de deodorant zit alleen aluin , geen foute chemicaliƫn en geen. MerknaaDE VERGULDE HAND.


Product behoort tot: Aluin. Onmisbaar bij het scheren. Maak de aluinstick nat en stip het scheerwondje ermee aan.


Groothandel in Cosmetica, Huishoudelijk, Camping en Recreatie, Speelgoed en souvenirs. ALUIN BLOK IN HOUDER DE VERGULDE HAND. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Heeft bloedstelpende werking en geeft bovendien een verfrissend gevoel. Dit product is onmisbaar bij het scheren door de bloedstelpende werking, bovendien geeft het een verfrissend gevoel.


Aantal: U moet minimaal1stuks . Aluin is onmisbaar bij het scheren door de bloedstelpende werking en geeft bovendien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts