vrijdag 10 oktober 2014

Betonnen eetkamertafel

Geniet van een unieke beton tafel (beton ciré) in de kleur die bij uw woning past. Kijk ook naar onze boomstam en andere handgemaakte houten tafels. Vind betonlook tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Eettafel NARVAL - lade - Wit met bovenkant van beton effect.

Onze lichtgewicht betonnen tafel - en terrasbladen bieden de ideale mix van robuuste sfeer en eigen stijl. De bladen zijn zeer handzaam en verkrijgbaar in . Houd je van een stoer en robuust interieur? Ga dan voor een trendy betonnen tafel. Bekijk de collectie van Westwing.


Dit is een perfecte eetkamertafel binnen een stoer en industrieel interieur. Deze tafel heeft een blad van MDF dat .

Een betonnen tafel voor binnen en buiten. Dus deze betonnen tafel past in elk interieur. Dankzij de strakke betonnen uitvoering krijgt de tafel een robuust en stoer uiterlijk.


Iedere tafel wordt met de hand in zijn vorm gegoten. Bezoek onze winkel op Strijp-S in Eindhoven. Feelings Eettafel , Eetkamertafels : Philippe eetkamertafel uitgevoerd in beton , modern en stoer design uit de Feelings collectie. Op zoek naar Betonnen eettafel rond? Farmer, Eetkamertafel 1X 1Cm.


Tafelserie Miori: trendy en toch verrassend laag geprijsdDe eettafels uit de Miori collectie zijn trendy vormgegeven en verrassend laag geprijsd. Tafels, Eettafel , salontafel, eetkamertafel , houten eettafel , glazen salontafel, eiken eettafel voor uw eetkamer en woonkamer. Kare Design Invitation Witte ronde eettafel.


Bij Eijerkamp slaagt u gegarandeerd. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse woonstijlen - van klassiek tot . Beschrijving De combinatie van een betonnen blad met vier stevige metalen poten zorgt er voor dat de Toro eetkamertafels een industriële uitstraling hebben. Ronde eettafels zijn gezellig om aan te zitten ook al zijn ze van beton !

Deze ruw ogende betontafel is glad afgewerkt. Wij maken betonnen eettafels van Micro Beton. Een zeer verfijnde betonsoort!


Neem contact op voor meer . Betonnen tafelbla tafel van beton , eettafel , tafel De lichtgewicht betonnen tafel - en terrasbladen van De Betonfabriek bieden de ideale mix van robuuste sfeer . Maatwerk betontafel met een 5cm dik blad gemaakt van glasvezel versterkt lichtgewicht beton. Beton tafel met stalen U poot Palau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts