maandag 27 oktober 2014

Krukje hout

Vele aanbiedingen bij bol. Bank decoratief Ties is gemaakt van gerecycled hout en heeft een robuuste uitstraling. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?


Poef, hocker, krukje , opbergsysteem, opvouwbaar, wit. En bij Kwantum hebben we heel veel krukjes. Een krukje of poef is een fijne aanvulling op jouw woonruimte.

Deze langwerpige kruk van Xenos is gemaakt van gerecycled hout. Bekijk ideeën over - krukje van hout op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. De grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen!


Vind een ruime keuze krukjes terug op Maisons du Monde: design, bar- of bistro-, vintage. Kruk van hout en wit imitatiebont. OUD hout rondhoogte cm. Krukje van bewerkt mangohout.


De authentieke uitstraling van het gerecyclede hout maakt elk krukje tot een uniek meubelstuk.

Geen één krukje is hetzelfde en is nergens goedkoper! Kruk met gekleurde knoopzitting van duurzaam acaciahout. Fair trade uit de Filippijnen van Kinta.


Deze vintage kruk van Woood is een aanvulling voor je interieur. Kruk Tom is een naturelkleurig krukje van Java hout. Dit leuke krukje heeft een afmeting van 50x40xcm. Zet het in de keuken, woon-, slaap- of badkamer.


De kruk heeft een uniek leren bekleding, namelijk verschillende leren lapjes die . Stevig, opklapbaar houten krukje om comfortabel zittend tuinklusjes te doen. Ook te gebruiken als klein (planten)tafeltje. Als eerste in Nederland brengt FotoOpHout. Het krukje is met uw favoriete foto of afbeelding te personaliseren.


Eigentijds krukje van Stapelgoed STGD collectie, handig om te gebruiken. WOOOD kruk Nomi pastel roze metalen onderstel. Gratis verzending van houten krukje met suede zitting naar Nederland en Belgie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts