dinsdag 21 oktober 2014

Grote passer

Maar waar vind ik passers die tot . Met de passer kun je buiten met stoepkrijt grote cirkels maken om bijvoorbeeld Landje veroveren te spelen en om gewoon herlijk te kleuren. Grote passer van Kids at Work. Geschikt voor stoepkrijt, potloo stiften.


Passers koop je eenvoudig online bij bol.

Vele aanbiedingen bij bol. In breukvast doosje PASSER MAPED STOP SYSTEM 3DLG ASS. Een grote passer voor zowel krijt als stiften of potloden. Boor aan het andere uiteinde een gat precies zo groot als een potlood dik is en steek daar je potlood doorheen. Moet hij variabel van lengte zijn?


Op deze manier kan je ook een reuze grote passer maken, door een krijtje vast te binden aan een erg lang stuk touw. Een hele grote passer uit de serie Kids-at-Work van het Duitse speelgoedmerk Corvus. Uitstekend geschikt om buiten met krijt te tekenen of op grote vellen papier!

Gebruikt: Passer (Acrylverf) - Te koop voor € 1in Lille Gierle. Gebouwd voor het maken van de grotere cirkels op schoolbord of wellicht grote bouwtekeningen. Voor iedereen een voordeel.


Antieke houten passer , groot model! Dit is een grote passer voor grote circels! Ideaal gereedschap om afstanden over te nemen en te meten. Tevens hebben we nog een steekpasser met boog, . Een even grote hoek tekenen met passer en meetlat.


Met een gewone passer , zoals je die bij tekenen gebruikt, kunnen cirkels. Of basic design but with wonderful patina, including the screw. Met inktvulvork, fijne potloodvulling mm en vullingbus.


Deze Passer zette hy na gissing . Hy neeme een geheel boog schoon Papier en een grote Passer. Tijdens de verhuis is mijn passer gesneuveld die ik ooit gemaakt heb. Topmerken ✎Voordelige prijzen ✎Snelle levering.


Teken perfecte cirkels met onze passers van oa.

Een manier om een regelmatige vijfhoek te construeren met passer en liniaal werd al gegeven door Euclides. Het kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld. Op rotonde De Goor wordt een grote passer geplaatst die is . Teken eerst met behulp van een passer een grote cirkel. Doe in de potloodhouder van je passer een potlood. Plaats vervolgens de punt van de passer op het . Uit de collectie: Verzonken schatten.


Vervaardigingsjaar: begin 17e eeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts