donderdag 21 september 2017

Bg4 mengsel

Desgewenst kan een BG Superplus mengsel (m.u.v BG Superplus) met klaver worden . Het BG mengsel zorgt voor veel en smakelijk gras en heeft weinig te lijden onder . Kenmerken van timothee zijn smakelijkhei ongevoelig voor kroonroest. Welke grassoort die in de mengsels zit heeft de hoogste opbrengst bij:. Engels raaigras WT diploïd.

Grasmengsel voor melkvee meerjarig. Dit mengsel bevat Milk Index (MI) rassen . Bekijk hieronder een aantal van. Een breed samengesteld mengsel.


Voor de inzaai van grasland gebruikt de veehouder meestal mengsels. BG- mengsel met diploïd. Daarnaast zijn er ook meerdere grasmengels die . De BG mengsels (BG staat voor Blijvend gras) worden in Nederland het meest gebruikt.

Het mengsel is is met name geschikt voor percelen die . Naast een hoge opbrengst heeft dit mengsel ook de hoogste voederwaarde. Dan nog een keuze maken voor een goed mengsel. Graszaad Super (BG), kg, 6kg. Een ideaal mengsel voor een grasmat die spelende….


Max Gold is het ideale mengsel voor graslanden die gebruikt worden voor zowel . HAVERA weidemengsels zijn slim samengestelde grasmengsels, afgestemd op het gebruiksdoel van het melkvee. Ontbrekend: bg Zeeuwsch landbouwblad. Mengsels met timothee zijn over het algemeen zeer smakelijk.


Mengsel voor droogtegevoelige gronden (vb. lichte zandgrond). Timothee is geschikt voor maaien, omdat het een vroege eerste snede heeft. Een productiegras met een snelle vestiging door de . Als u op zoek bent naar een mengsel met witte weideklaver, dan biedt Field.


Geen ervaring met zweeds gras, wel met bg, dus mengsel van engels raai en timothee. Zaaien dit al jaren en dan vooral voor het timothee stengeltje. Kom naar onze winkel in Koekange (Dr.).

BG Super met Headstart kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts