donderdag 28 september 2017

Ornithogalum saundersiae winterhard

Foto: Vogelmelk saundersiae. Deze soort is niet winterhard. We kunnen ze in twee groepen verdelen: winterharde (voorjaarsbloeiend) en niet winterharde. Ornithogalum bloeit in juni - oktober meestal in het wit.


Beschrijving : Winterhardheid : goed winterhard.

Locatie gefotografeerde plant (1e foto) : Bingerden. Tot de hoger wordende en winterharde vogelmelk is vooral deze bijzonder fraaie. Saunderson uit Toncat bij Natal in Z. De bloeitijd is van juli tot september. Typerend is de groene streep op de achterkant. De soort thyrsoides is niet winterhard , als de plant afsterft, zet dan deze plant met pot en al weg op een droge plaats in huis.


De plant is niet winterhard.

Vergelijkbaar De bekendste en sterkste winterharde lupine… €. Ze zijn dan ook niet winterhard , maar des te spectaculairder is de bloei. Bloemschermen met wasachtig witte bloemen en decoratieve zwarte. Iberis Hybrid Masterpiece) Art. De bollen zijn niet winterhard.


Bloeien van juli tot september. Ze worden meest in serre geteeld. Dacht in ieder geval dat deze niet winterhard is;klopt dat?


Matig winterhard , dus in het najaar oprooien en vorstvrij overwinteren. Bij goed winterdek is er wel een. NIET MEER BESCHIKBAAR, winterhard. Calla aethiopica ( Winterhard Wit) stuks € € 95Meer info. Morfologische beschrijving: Winterharde , plant voor koele klimaten.


Hij moet dus vorstvrij overwinteren. Onder Brodiaea vallen een aantal kleinbloemige soorten.

Niet winterhard dus het beste in potten planten. Een aantal verwante soor-. De gentiaan is goed winterhard en zal in de winter bovengronds afsterven en. De drie meest voorkomende soorten zijn O. Vorstbestendig, Is winterhard.


Manier van leveren, Pakketzending - gratis bezorgd vanaf €5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts