maandag 11 september 2017

Ronde teak eettafel

Dit geeft een heerlijke woonsfeer en tegelijkertijd een . Eettafels , Rond , Teakhout , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Vind ronde tafel teak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Paar voorbeelden van de ronde tafels met de doorleefde afwerking: Onderhoud ronde tafel Teakhout is eenvoudig in het onderhoud.


Massief teak frame en teak fineer.

In goede staat met enkele gebruikssporen zoals te zien op… € 2900. Bij een ronde tafel zijn de afmetingen . Geschikt voor 3-personen. Teak dingklik tafel 1tot 300cm. Bij ons vindt u zowel ronde, als rechthoekige teak tafels.


Glad teak , geborsteld teak , dingklik of ronde tafel ! Het lichte geborstelde teak hout en de spinpoot vormen een mooie combinatie tot deze sfeervolle ronde eettafel. Ronde Bistrotafel - Frame Gietijzer - met Essen Hout Bovenblad - 72(h)x80()cm.

De ronde Teak eettafel is van het merk HKLiving. Deze stoere eetkamertafel is gemaakt van reclaimed teakhout. Door de stoere, doorleefde uitstraling. Dan is een ronde of vierkante eettafel een idee!


Met een ronde teakhouten eettafel in huis kun je met gemak nog steeds al je vrienden uitnodigen voor een . De Bali tafel heeft een gladde. Een ronde teakhouten tafel geeft net dat beetje extra sfeer en gezelligheid aan een keuken of woonkamer. Onze ronde tafels zijn gemaakt van oud gerecycled . Deze schitterende ronde eettafel heeft een hoogte van 78cm en een blad van 3cm dik massief teakhout. Stoere teakhouten eetkamertafel met een metalen kruispoot.


Teak Hout uit eigen import uit voorraad leverbaar, de laagste prijs en gratis thuis bezorgd. Uitgevoerd met een poot bestaande uit drie sierlijke dwarspoten voor ruime stabiliteit. Ronde tafel Teakhout Nu direct leverbaar!


Opgebouwd op een ouderwets degelijke manier. Stijlvolle eettafel van verweerd teakhout met stalen onderstel. Vintage tafel met industriëel karakter.


Sfeervol oud teakhout gecombineerd met industriëel stalen kruispoot.

Stoere industriele teak tafel Noma gemaakt van oud hout, leverbaar in diverse maten direct uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts