dinsdag 12 september 2017

Intex zwembadpomp

Op elke zwembadpomp de laagste prijs garantie! Vele aanbiedingen bij bol. Indien dit niet het geval is kun je er voor . Helaas hebben wij niets gevonden voor intex zwembadpomp 604g.


Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden!

Het veilige alternatief op de door de voedsel en warenauthoriteit afgekeurde 2volt pompen! Efficiënt filteren is essentieel voor een goede kwal. Bekijk ons uitgebreide assortiment cartridge. Zwembadpompen - Voor het schoon houden van uw zwembadwater.


Om een goede waterkwaliteit in je zwembad te behouden, moet het water gefilterd worden. Een intex filterpomp is daar uiterst geschikt voor. Intex cartridge zwembadpomp middelgroot.


De pomp pompt het water door een filter en haalt zo het vuil uit het water.

In dit artikel lees je hoe lang de zwembadpomp elke dag moet draaien. Lees dit artikel voor de precieze uitleg. De pomp is gemakkelijk aan te sluiten op het zwembad met behulp van bijgeleverde materialen. De 12V filterpomp voldoet aan alle veiligheidseisen en houd het water goed schoon.


Ook losse zandfilters en de filterpomp zelf kan je bij ons verkrijgen indien één onderdeel stukgegaan is. Koop hier je navulpatronen voor je . Heb de chloorchoc gedaan en de pomp draait al sind vanmorgen. Lees op deze pagina alles over het schoonmaken van je zwembad.


Deze filterpomp behoort tot het Krystal Clear assortiment van Intex. Het zwembad wordt bij jou thuis afgeleverd! Een zwembad bevat een hoop vuil en dat beland allemaal in de filter van uw.


Assortiment Zwembad toebehoren. Bij De Wit Schijndel verkrijgbaar! Ook voor ondersteuning en handleiding . De afgelopen jaren bleef dit water best goe er drijft een drijver met chloortabletten in.


Hoe groter hoe beter toch?

De populairste modellen zijn nog steeds de opblaasbare Easy Set en Oval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts