vrijdag 1 september 2017

Opblaasbare walvis

Nog meer waterpret met de opblaasbare Intex walvis. Deze heeft een afmeting van 1x 1centimeter. Laagste prijs en zeer goede service. Opblaasbare walvis koopt u voordelig bij de Zwembad gigant.


Een stoere ride-on opblaas walvis van 201x1cm. Een fijn drijfobject om lekker in het water .

De walvis heeft handgrepen om je goed te kunnen vasthouden. Probeer maar eens te blijven zitten op deze opblaasbare walvis. Grote opblaasbare walvis , geschikt voor kinderen en volwassenen. Voorzien van handgrepen. De opblaasbare walvis is gemaakt van vinyl van.


Extra groot en met twee sterke handvatten om je vast te houden. Luxe opblaasbare grote walvis ( 201x135cm) Intex. Intex Ride-On opblaasbare walvis (2cm).

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Zwemspeelgoed Walvis opblaasbaar Intex. Uw kinderen hebben veel waterplezier met dit grote opblaasbare waterspeelgoed. Bashful Blue Whale Ride-On is de officiele naam, nou. Mooi design, behoorlijk groot, . De Intex Walvis Ride On is een fraaie lichtblauwe walvis met handvaten om je goed vast te kunnen houden.


Het zwemmen wordt met deze opblaasbare walvis nog leuker! Oom te voorkomen dat uw kind eraf valt, is deze walvis voorzien van twee handgrepen. Leuk opblaasbaar dier voor on een zwembad. Deze opblaas walvis staat voor fun voor elk kind. Met deze opblaasbare walvis wordt dat bijna werkelijkheid!


Houd je vast aan de handgrepen terwijl de walvis zwemt. Wordt geleverd met reparatiesetje. Wat zwemt daar nu in het water? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Intex opblaasbare walvis Mooie opblaasbare walvis voor in het water.

Gemaakt voor extra zwemplezier voor kinderen! De vis bevat twee stevige handvatten waar de kinderen zich goed aan kunnen vasthouden. Deze stevige en sterke opblaasbare walvis van Bestway is met zijn lengte van 203cm een grote verschijning in ieder zwembad waarop je je lekker kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts