woensdag 13 september 2017

Lunchbots broodtrommel

Voor kinderen op school of onderweg. Deze rvs broodtrommel is de ideale vervanging van de plastic lunchbox. De broodtrommel is de vervanging van de plastic . De rvs trommel is de vervanging van de plastic.


Een handig trommeltje om mee te nemen naar school of juist voor . De gekleurde covers zijn nu ook los te halen en kunnen dus ook in de vaatwasser.

Hoogwaardig, voedselveilig roestvrijstalen voedselcontainer. Bento versie vakken groter van classic . Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte . Deze RVS broodtrommel is BPA-vrij en makkelijks schoon te maken in de vaatwasser. Uitneembare bakjes en de hoogte van de trommel is instelbaar.


Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus! Een trommel met een goede maat, verdeeld in twee .

Helemaal blij worden we van hun rvs broodtrommels en lekdichte schoolbekers! En altijd krijg ik weer de vraag waar ik die leuke duurzame broodtrommel vandaan heb. De lunchbots is gemaakt van roestvrij staal, duurzaam en bpa- vrij. Je broo fruit, of ander tussendoortje . Ze wilden hun kinderen geen plastic broodtrommels meer meegeven, want dat . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor broodtrommels aanbied. Broodtrommel RVS Quad vaks 15x13x4 . LunchBots duo roze lunchbox.


In Nederland zijn wij opgegroeid met de oer-Hollandse broodtrommel en plastic. Deze stoere broodtrommel van Suck Uk maakt de lunch wel heel lekker! Niet lekdicht, mag wel in de vaatwasser. Ik weet niet of de sluiting wel geschikt is . Leuk om eens te kijken en wat nieuwe ideeën op . Roestvrijstalen broodtrommel verkrijgbaar met meerdere vakjes.


De trommels zijn BPA-, lood-, . Ideaal voor onderweg of bijvoorbeeld in de broodtrommel of op kantoor. Ik mag namelijk een lunchbots trommel en drinkbeker weggeven.

Een goede broodtrommel mis ik hier echt bij! Ik heb vierkante lunchbots en een set van drie ronde rvs-bakjes (in verschillend formaat) voor de kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts