woensdag 20 september 2017

Photinia fraseri little red robin op stam

Binnen 2-werkdagen bezorgd . Glanzend donkergroen bla bij uitlopen stralend rood. In het late voorjaar brede witte bloemhoofdjes, 1cm. Hij is verkrijgbaar als sierheester of als bolvorm op stam.


De glansmispel op stam is een opvallende boompje in het voorjaar vanwege zijn rode bladscheuten.

Het groenblijvende photinia stammetje “ Little Red Robin ” behoudt ook in de winter. Koop voor € 7per stuk. Zijn naam komt van het Griekse Photeinios en is een bladhoudende plant. Controleer de spelling van je zoekterm. Een hoogstam boom is een boom met een enkele stam.


Zoeken: photinia fraseri red robin 20. The Barcham tree nursery is situated in the heart of Cambridgeshire. Covering over 3acres of lan it is by far the largest tree nursery of its type in Europe.

Photunia little red Robin half stam opruiming. Ook het boompje op stam is handig in kleine tuinen, het geeft hoogte aan de tuin. Het door jouw gezochte product is op dit moment niet aanwezig.


Wellicht kunnen we je verder helpen met de . Halfstam Bolphotinia fraseri Little Red Robin. Opvallend kenmerk van deze wintergroene sierheesters is. Je kunt ze kopen als heester of als boompje op stam. Photinia op stam kopen en bestellen kunt u bij Boskoops. Een Red Robin is een struik en de plant die zorgt voor afscheiding of.


Een red Robin op stam staat mooi als hij solitair geplaatst kan. Bloei in: jun compacte groeiwijze uitlopers zijn . Die wordt owv zijn compactere groei ook als bolvorm op stam geënt. Wintergroene heester, veelal op stam gekweekt. Donkergroene blaadjes die in het voorjaar bij het uitlopen rood gekleurd zijn. Hoeveelheid: Aan mandje toevoegen.


Vanaf oktober weer leverbaar.

Laat zich het hele seizoen goed snoeien, zo krijg je een mooie, volle plant op stam. Geeft fraaie bessen, Bladeren verkleuren mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts