dinsdag 26 september 2017

Halfstam appelboom hoogte

Bij fruitbomen is er keuze uit laagstam, halfstam of hoogstam bomen. De hoogte varieert tussen de tot meter. De habitus van de appelboom kan sterk verschillen.


Zoals bij vele fruitsoorten zijn ze verkrijgbaar in laagstam, halfstam en hoogstam waardoor de hoogte al . Halfstam fruitbomen zijn echte bomen met een beperkte hoogte.

Fruit plukken is erg gemakkelijk. Koop uw halfstam fruitboom online bij . Bij appelbomen als laagstam M2 Men MM106. De stamhoogte van halfstam fruitbomen bedraagt meter. Halfstam -, hoogstam of laagstambomen van appels en peren planten? Foto 01: Enthoogte bij fruitbomen.


De appelboom is een van de meest geliefde fruitbomen in Nederland.

Een laagstam heeft minder ruimte nodig dan een halfstam. De Elstar is een zeer bekend en hoog gewaardeerd nederlands appelras. Elstar halfstam appelbomen voor fruit uit eigen tuin!


Vrijwel alle appelbomen in de handel zijn gent op een onderstam. De halfstam , met een uiteindelijke hoogte van ongeveer tot meter, is goed geschikt voor . Al onze appelbomen kunt u kopen in de maten hoogstam, halfstam en laagstam. Laagstammen hebben een beperkte hoogte maar als deze mogelijkheid te veel ruimte inneemt kan men ook nog. Elstar is een friszure handappel, rijptijd s. Appelboom Elstar (Elstar appel, halfstam ). De eerste vruchten verschijnen na vijf jaar.


Dit werkboekje is een uitgave van de POMologische Vereniging Noord-Holland. Wanneer fruitbomen planten ? Gaat u een hoogstam, halfstam of een . Heb je minder ruimte, kies dan een halfstam - appelboom , die blijft kleiner. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.


Hou bij aankoop van je appelboom rekening met de ruimte die je ter beschikking hebt in je tuin.

Dit zal bepalen of je voor een laagstam-, een halfstam - of een . Een appelboom planten - Blog Tuincentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts