dinsdag 19 september 2017

Sedum cassette aanbieding

Prijs is vanaf en per m kies de juiste prijs bij uw bestelhoeveelheid! Welkom bij Ekogras, bekijk hier onze volledige collectie. U kunt direct online bestellen. Heeft u vragen of wilt u advies?


Wij helpen u graag verder.

Als je eenvoudig zelf een groendak wil aanleggen, dan kan je gebruik maken van een sedum cassette pakket. Met dit pakket kan je zelf een groendak . Ideaal voor bijvoorbeeld daken van tuinhuisjes, garages en carports en bergingen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Sedumworld de Sedumdak lichtgewicht specialist.


Ons unieke sedum 1systeem is geschikt voor platte en schuine daken. Het lichtgewicht 1Sedumdak systeem is nog gemakkelijker en sneller te leggen dan groendak cassettes.

Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Bij meer dan cassettes krijgt u € korting per cassette. Zeer onderhoudsvriendelijk en met uitstekende isolatie in zomer en winter.


De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-verschillende sedum soorten. MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan . Deze sedumcassettes zijn snel en eenvoudig . Het is een systeem waarbij de (meestal verschillende soorten) sedum in een soort vierkante, platte . Een sedum cassette is eigenlijk niet echt een sedumsoort. Sedumcassettes ( FirmusSEDUM) bij afname tot stuks prijs m(prijs per m2). Meestal zijn dit tot soorten. Deze cassette kun je kant en klaar plaatsen, . Het Mobiroof systeem bestaat uit cassettes van gerecycled niet-toxisch.


De volledig met sedum begroeide cassettes zijn licht in gewicht, plaatselijk. De modulaire cassette is gemakkellijk hanteerbaar en zeer eenvoudig te plaatsen. Always wanted a green roof?

It looks great in all seasons with minal upkeep. Het is een makkelijke plant die niet veel aandacht nodig heeft of hoge eisen stelt. Droge gron natte gron zon of schaduw: . Boven de 16mbestellen is 2. Sedum staat in vrijwel iedere tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts