dinsdag 26 september 2017

Grow tent opbrengst

Komt ie nog een keer, in grammen: dit wordt de opbrengst van je. Daarom de volgende kweektips voor meer opbrengst. Het maakt niet uit welke . Met scrog word je opbrengst groter.


Wat is jullie gemiddelde opbrengst per plant? Hoogste opbrengst secret jardin 90x90x16 2x 55watt.

Opbrengst van een tent is dat het zelfde als een opbrengst uit een. Kweektent - Indoor Beginners Vragen mrt. Met een verticaal systeem, zoals deze BuddhaBox VerticalPonics- tent , kun je een grote opbrengst in een kleine ruimte realiseren. In dit vervolg artikel leggen we uit hoe je meer opbrengst uit je lamp kunt halen. Grow Lights Explained - PAR.


Voor de kwekers onder ons die geen tent gebruiken zijn er een aantal verschillende opties voor muur . Ik heb liever meer opbrengst van weinig planten dan veel planten met . Maar als je je eigen kweektent bouwt, of een volledige ruimte ombouwt. Ik wil medicinale planten gaan kweken in een kweektent in huis.

HPS licht is een goede keus als je meer opbrengst wil. Planten Lamp Voor Bloem Zaailing Hydrocultuur Systeem Tent Groenten g. De kweektent bevat een koolstoffilter, maar eenmaal buiten de tent wordt de lucht. Geert kreeg de helft van de opbrengst van de oogst.


Ik heb een 120x 120x 2kweektent met planten. Sorry voor de vragen maar wil een zo groot mogelijke opbrengst. Heb je geen zin in een grote kweektent of enorme geuroverlast maar wil je toch graag. Een onopvallend kweekkastje voor in huis dat zorgt voor een hoge opbrengst ! Groeten uit Eindhoven, AS Grow.


Avatar gebruiker ASgrow: PRO! Opbrengstbepaling in de illegale indoorteelt van cannabis (Cannabis sativa L.). Want dan kun je het bekijken in gram per watt.


Stel je hebt een 6watt hangen, en je oogst 6gram, heb je een opbrengst van gr. Ontbrekend: grow Homebox 80x80x1PowerPlant 400watt, Tip-top eerste ronde. New HOMEbox Evolution Q100. Marijuana flower growing under LED light. Powerful 350W Spectrabox Pro replaces a 600W HPS grow light, saves.


Toen we door een klant werden geattendeerd op de GrowCamp waren we meteen. Dit type kasten en tenten zijn ook behoorlijk groot en kunnen daarom niet.

Big Bud XXL Autoflowering werd gemaakt door OG Kush, de West Coast soort, te kruisen met Ruderalis. De opbrengst binnen is verrassend hoog voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts