donderdag 7 september 2017

Sticker wij kopen niet aan de deur

Wil je de deursticker downloaden, printen en uitknippen (scheelt je een postzegel)? Nee sticker tegen colportage, verkopers en geloofsovertuigers. Niet aan de deur , ik weet de weg.


Geen verkopers, wij hebben alles al. Men wil niets kopen aan de deur en men behoeft geen informatie over een . GEEN VERKOPERS MEER AAN DE DEUR STICKERS NEE NEE BRIEVENBUS STICKERS.

Schuifbordjes vrij-bezet, aanwezig-afwezig, welkom- niet storen, vrij- niet storen voor. Wij nemen geen pakketten aan voor de buren bordje acrylaat. De bel niet aan sticker bestellen zodat verkopers niet meer bij u aanbellen. Sticker geen verkopers aan de deur , wel collectes. Gelukkig hebben wij stickers met verschillende designs, zodat u geen ongewenst bezoek meer aan de deur.


Bestel dan één van de Xaptovi bordjes, standaard met en jaar garantie. Dit deur bordje heeft een mooie afwerking. Bel-Niet-Aan sticker ( Niet-Aan-De-Deur sticker ) bestellen.


Krijg daarnaast zelf weer controle over wie wel en niet aanbellen.

Krijg Korting Door Een Combinatie Van Stickers Te Kopen. Witte Nee wij kopen niet colportage sticker. Tekst NEE WIJ KOPEN NIET AAN DE DEUR Diameter: cm. NietAanDeDeur is een gedragscode in de vorm van een deurbel sticker die op een nette manier . Geen Collectes, Verkopers of geloofovertuigers Nee Sticker. Vergeefs, de deursticker die collectanten en colporteurs vriendelijk vertelt.


Ontbrekend: kopen Gratis stickers downloaden en bestellen - Gratis. Als je de sticker nu aanvraagt maak je ook . Kleef onze sticker duidelijk zichtbaar naast uw bel, en help ons deze. Aarzel dus niet om misbruiken te melden via het Meldpunt van de Federale. Daarom bieden wij al sinds jaren een vergelijkingsmodulevoor gas- en . Vind jij het ook lastig om energieverkopers aan de deur te woord te staan? Goed om te weten dat wij nooit aan deurverkoop doen!


Een verkoper ziet op de sticker dat jij elk jaar overstapt en niet geïnteresseerd bent in zijn . Bijvoorbeeld de ludieke deur stickers om verkopers te weren of de waarschuwingsticker. Wij kopen niet aan de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts