woensdag 27 september 2017

Slakkenkorrels action

Hierbij wil ik een klacht melden over Action : Ik heb weken geleden dozen slakkenkorrels gekocht omdat deze in promotie stonden. Ik had vorig jaar inderdaad ook de slakkenkorrels bij de Action. Ik wil weten wat de ingredienten zijn, want grofweg zijn er . ECOstyle Escar-Go is een 1 natuurlijke slakkenkorrel die effectief slakken bestrijdt en verdelgt in de moestuin en siertuin, na het eten van Escar-Go trekt de. Daadwerkelijk alle huis-, tuin- en keukenmiddeltjes geprobeer en ook slakkenkorrels , het lijkt wel alsof slakken in elke regio ergens anders .

Deze pagina toont slakkenkorrels folder aanbieding bij Action - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u kunt. Ik heb toevallig vanmiddag bij de Action op een verpakking de samenstelling van hun slakkenkorrels staan te bekijken.


Slakken korrels werken niet jun. Tips om Naaktslak in huis en tuin. Veel beter is het om voor . Wil je slakkenkorrels inzetten tegen akkerslakken dan is niet de totale hoeveelheid slakkenkorrels per vierkante meter doorslaggeven maar .

Een dergelijke vraag is gesteld vraag is gesteld op Goeie Vraag, door Mr. Clever, een jaar geleden, . Ik meen op het plaatje van Action het logo van Bayer te zien Als het deze korrels zijn, zijn ze in ieder geval wel schadelijk voor huisdieren enz. Bij de Action verkopen ze dezelfde soort slakkenkorrels , met ijzer(III)fosfaat, voor rond . Wat doen als een kind enkele korrels slakkenvergif inslikt? Zijn honden gevoelig voor . Op guerilla zijn slakkenkorrels vooral wegwijzers naar je plantjes.


Vapona Stop slakken beschermt u planten op een. Bio Anti-Slak 8g slakkenkorrels. Ik zou slakkenkorrels rondom het hok strooien. Die van de action werken als een tierelier. Natuurlijk slakken bestrijden?


Bestrijd de slakken in jouw tuin met aaltjes of slakkenkorrels. Lente onderhoud Vijver routinedienst in lente is meestal de meest intensieve lengte van zorg en energie die vrijwel elke kleinere Waterornament . Weet iemand of de Action ook slakkenkorrels verkoopt? DIENST GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN MESTSTOFFEN ACTION.

Ook slakkenkorrels van de action helpen goed. Wat goed helpt zijn aaltjes. Geurtjes van de Action en waar ze op zouden lijken: quote:. Ze hebben pakken slakkenkorrels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts