donderdag 14 september 2017

Puppyren met deur

Puppyren geschikt voor knaagdieren, hond en kat. Voorzien van deur met veiligheidsslot -Geheel verzinkt -Eenvoudig in elkaar te zetten -Geschikt voor . Dan kan en mag een puppyren niet ontbreken. Bij Iris Webshop hebben we de ideale oplossing: een puppyren met deur. Puppy ren met deurtje en kunststof bodem.


Dit paneel is onderhouds- en roestvrij.

Omschrijving Beoordelingen (0) Bekijk ook. Handig voor binnen of buiten. Koop of Verkoop puppyren op Marktplaats. Deze puppyren verzinkt is gemaakt van draadstaal en bevat één deur.


Beeztees nylon opvouwbare puppyren. Wij leveren de complete puppyren of puppykennel. Ook het losse puppykennel paneel: puppypanelen zonder deur , puppypanelen met deur.


KaRo is d dierenspeciaalzaak in de regio Ninove.

Geleverd met gratis PVC lade. Je bent misschien ook geïnteresseerd in. Zeer stevige puppyren met dakconstructie. Bestaat uit delen van 60cm. Laat uw puppy lekker buitenspelen met de puppyren voor buiten van Heass.


Trixie natura Puppy-Ren beoordeling. Voor de kleine rassen en puppies. Een hele of halve deur behoort tot de optionele mogelijkheden. Aantal deuren : Deur (en).


Deze zeer solide puppyren van Topmast is speciaal bedoeld om buiten gebruikt te worden. Een stevige en grote deur met veiligheidssluiting zorgt voor een . De deur is voorzien van eersteklas nylon gaas, de deur sluit met een ritssluiting. Zware kwaliteit puppyren bestaande uit delen.


In paneel zit een deur zodat je er gemakkelijk in -en uit kan stappen. Stevige deur met veiligheidssluiting. Loodvrije hamerslag poedercoating. Limburgs specialist in plaatsing van Kennels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts