dinsdag 19 september 2017

Paarse opblaaskrokodil

Neem jij je paarse krokodil mee het zwembad in of neem je hem mee naar het strand? Speelgoed opblaas krokodil 2x 1cm. Paarse opblaas krokodil 1x cm. Er bleken geen paarse opblaaskrokodillen te bestaan, men liet daarom voor het.


Summertime opblaasbare Krokodil Paars. Eindelijk verkrijgbaar: de paarse krokodil, bekend van de reclame.

De campagne met een tergend bureaucratische zwembadmedewerker, die weigert een vergeten paarse opblaaskrokodil aan een jong meisje . In deze reclamespot informeert een moeder bij de medewerker van een zwembad naar de paarse opblaaskrokodil die haar dochter de dag ervoor is vergeten. De reclame met een tergend bureaucratische zwembadmedewerker die weigert een vergeten paarse opblaaskrokodil aan een jong meisje . Leuke grote opblaasbare krokodil voor in het. Ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad.


De krokodil is paars van . Een vrouw meldt bij de balie in het zwembad dat haar dochter haar paarse opblaaskrokodil in het zwembad heeft achtergelaten. Hij weigert een vergeten paarse opblaaskrokodil aan een jong meisje terug te geven. De TV-commercial sloeg destijds in als een bom.

WAGENBERG - Een Madese brandweerman stond vrijdag raar te kijken toen hij een paarse krokodil uit het water moest redden in Wagenberg. Kennen jullie die reclame nog waarbij een meisje haar paarse opblaaskrokodil in het zwembad was vergeten. Het meisje ziet verheugd dat de . De reclame waarin een moeder een formulier moet invullen en de volgende dag bij de afdeling recreatie inleveren om de achtergelaten paarse opblaaskrokodil.


Met deze opblaaskrokodil zullen kinderen nog meer plezier hebben in het zwembad en op het strand. Gezocht: paarse opblaaskrokodil ! Ben bereid er geld voor te geven. Zoals op de foto hieronder maar dan echt paars. Nu te koop bij Fun-en-feest. Online Zwembad sport artikelen bestellen, levering uit voorraad.


In deze reclame staan een moeder en dochter voor de balie van een zwembad om hun vergeten paarse opblaaskrokodil op te halen. Sterre lag te zonnen, noch de afplakpleister op het brilletje van Oscar, onze autistische buurjongen. Mama en dochtertje komen bij het loket van het zwembad om de daar duidelijk zichtbare vergeten paarse opblaaskrokodil op te halen. U kent ongetwijfeld de TV-commercial van verzekeringsmaatschappij Ohra met een paarse opblaaskrokodil in de hoofdrol.


Een meisje gaat met haar moeder naar de badmeester voor de paarse opblaaskrokodil die zij in het zwembad kwijtgeraakt is. Zij zijn blij als ze de krokodil .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts